Ikon for Flensdreiing

Flensdreiing

Thermotech har ekspertise i å utføre flensdreiing on site ved hjelp av både innvendig og utvendig montert flensdreieutstyr.

Tjenester innen flensdreiing er tilpasset for å møte våre kunders spesifikke behov og sikre høy kvalitet i resultatene. Enten det dreier seg om innvendig eller utvendig flensdreiing, benytter vi avansert utstyr og dyktige fagfolk for å oppnå presise og pålitelige resultater. Thermotech er med i planlegging av prosjekter, utførelse og leverer dokumentasjon i henhold til kundens krav.

Thermotechs bærekraftige tilnærming, ved å utføre flensdreining på stedet, gir kundene betydelige fordeler ved å spare tid, redusere kostnader og bidra til miljøbesparelser.

image for Flensdreiing

Utvendig montert flensdreiemaskiner

Våre utvendig monterte flensdreiemaskiner monteres direkte på flensen, og er dermed både tids- og kostnadsbesparende.

Vi tilbyr et bredt spekter av størrelser. Noen av våre maskiner er avbildet her. Ta kontakt for mer informasjon.

Flange facing 5
Flange facing 6
Flange facing 7

Innvendig montert flensdreiemaskiner

Thermotech sine innvendig monterte flensdreiemaskiner monteres direkte på flensen, og er dermed både tids- og kostnadsbesparende.

Vi tilbyr et bredt spekter av størrelser. Noen av våre maskiner er avbildet her. Ta kontakt for mer informasjon.

Flange facing 8
Flange facing 9
Flange facing 10

Thermotech Manuell Flensdreiemaskin

Normaco manuell flensdreiemaskin, med sin lette vekt på bare 5 kg og mobilitet, er den ideelle løsningen for jobber der strøm eller andre kilder ikke er tilgjengelige. Den lette vekten gjør den enkel å håndtere

Maskinen kan maskinere alle typer overflater ved hjelp av ulike dreieverktøy og mateskruer. Tekniske spesifikasjoner finner du her

Flange facing 11

Måleutstyr

Thermotech tilbyr et mangfold av måleutstyr spesialisert for flensdreieprosesser. Vårt utvalg av måleverktøy er designet for å sikre nøyaktig og presis flensdreiearbeid, og det dekker ulike behov og krav.

Vi forstår viktigheten av nøyaktige målinger i denne typen arbeid, og våre måleinstrumenter er nøye utvalgt for å oppfylle bransjestandarder og krav.

Normaco FF V måleutstyr for ringspor er et komplett måleverktøy som brukes i forbindelse med RTJ-flenser for å nøyaktig måle bredden på ringsporet. Settet kan også måle techloc eller grayloc huber. Les mer om produktene her.

Flange facing 12
Flange facing 13