Ikon for Frese- og Boreutstyr

Frese- og Boreutstyr

Thermotech er spesialisert på frese og boretjenester. Vi benytter maskiner av høy kvalitet for å sikre presise og pålitelige resultater.

Vårt erfarne team står klare til å håndtere ulike fresing og boringstjenester for å imøtekomme kundens behov. Vårt fokus er på kvalitet, effektivitet og sikker HMS

Kontakt oss for hjelp og veiledning.

image for Frese- og Boreutstyr

Fresemaskiner

Normaco fresemaskin er en mobil og allsidig to- til tre-akset fresemaskin. Den er konstruert for enkel montering direkte på arbeidsstykket ved hjelp av bolting, sveising eller en magnetbase. En unik egenskap ved denne maskinen er dens enkle demontering i deler av håndterbar størrelse, der hver del veier under 25 kg. Montering og demontering tar kun noen få minutter

Tekniske spesifikasjoner finner du her.

Frese- og Boreutstyr 4
Frese- og Boreutstyr 5

Boremaskiner

Normaco mobil drill er skapt for å takle selv de mest krevende boreoppgavene. Med sin pneumatiske drivkraft leverer denne drillen pålitelig ytelse og effektivitet.

Tekniske spesifikasjoner finner du her.

Frese- og Boreutstyr 6

Linjeboremaskin

Normaco linjeboremaskin representerer en allsidig løsning for å imøtekomme ulike behov. Den kan tilpasses etter kundens behov. Med muligheten for valget mellom pneumatisk eller manuell mating, gir denne maskinen en veldig god fleksibilitet.

Tekniske spesifikasjoner finner du her.

Frese- og Boreutstyr 7
Frese- og Boreutstyr 8