Ikon for Varmebehandling

Varmebehandling

Vår tekniske avdeling er dedikert til å levere utstyr til både små og store prosjekter, og vi er stolte av å være en pålitelig partner som kombinerer erfaring, ekspertise og kvalitetsutstyr for å møte våre kunders varmebehandlingsbehov.

Thermotech, med over 35 års erfaring, har utviklet en unik ekspertise innen alle aspekter av varmebehandling. Fra planleggingsfasen til engineering er vi aktivt involvert for å finne optimale løsninger. Våre kunder, fra offshore, skipsverft, prosess og energi industrien, nyter godt av vår omfattende kunnskap og erfaring. Våre høyt kvalifiserte ansatte utgjør kjernen i vår suksess, og vi investerer kontinuerlig i førsteklasses utstyr for å sikre effektiv gjennomføring av prosjektene vi er engasjert i. Med et omfattende lager av forbruksmateriell og reservedeler er vi i stand til å levere raskt og med høy kvalitet.

Thermotech skiller seg ut med en dedikert verkstedavdeling, bemannet av erfarne fagfolk spesialisert i reparasjon og vedlikehold av både eget og kundenes utstyr. Vår ISO/API-kalibreringstjeneste utføres direkte hos kundene og dekker kalibrering av ovner, skrivere, kontrollere og andre instrumenter for temperaturmåling. Dette sikrer at utstyret oppfyller spesifikasjonene, og vi leverer alltid oppdatert og revidert dokumentasjon.

image for Varmebehandling

PRODUKTER OG TJENESTER