Ikon for Lekkasjetetting på trykksatte systemer

Lekkasjetetting på trykksatte systemer

Våre lekkasjereparasjonsmetoder er designet for å håndtere lekkasjer som kan oppstå fra ulike kilder, inkludert flenser, sprukne rør, ventiler, og mer.

Vi tilbyr et mangfoldig spekter av lekkasjeprodukter som kan tilpasses ulike situasjoner og behov. Noen av våre lekkasjeprodukter krever profesjonell installasjon fra fagpersonell for å sikre riktig og effektiv bruk. Disse produktene er ofte utviklet for å håndtere mer komplekse lekkasjesituasjoner og krever spesialisert kunnskap for korrekt anvendelse.

På den annen side tilbyr vi også produkter som formstøpte klemmer og tetningstape som er enklere å bruke og ikke nødvendigvis krever fagpersonell for installasjon. Disse produktene gir en brukervennlig løsning som kan brukes av personer uten spesialisert opplæring, og de gir rask og pålitelig midlertidig reparasjon.

image for Lekkasjetetting på trykksatte systemer

Uansett hvilket produkt som velges, sikrer vi at våre lekkasjereparasjonsløsninger oppfyller bransjestandarder og gir pålitelige resultater for å minimere virkningen av lekkasjer og opprettholde kontinuerlig drift.

Lekkasjetetnings-tjenester

Lekkasjer kan oppstå fra flenser, sprukne rør, ventiler, og lignende. Flere av lekkasjeproduktene krever fagpersonell for riktig bruk. Formstøpte klemmer og tetningstape derimot, krever ikke fagpersonell.

Uavhengig av formen på flensen (rund, oval, kvadratisk), blir klemmene gradvis injisert inn i mellomrommet mellom flensene inntil lekkasjen er stoppet. Ved å installere G-klemmen rundt pakkboksen sikrer du fullstendig sikkerhet, både ved gjennomboring og ved injisering av tetningsmasse. Når klemmen er installert, har du full tilgang til ventilen. Våre forseglingsbokser, fylt med tetningsmasse, vil effektivt tette lekkasjer uansett hvilken type problem du opplever i rørsystemet.

Lekkasjetetting på trykksatte systemer 5

Formstøpte klemmer

Formstøpte klemmer eller Colmex-klemmer. Med disse klemmene trenger du ikke en Thermotech tekniker for å stoppe lekkasjen, enten du bruker formstøpte klemmer eller Colmex-klemmer

Med de formstøpte klemmene stoppes lekkasjen bare ved å komprimere den forhåndsbestemte forbindelsen over røret. Formstøpte klemmer er alltid tilgjengelig på lager. For rette strekk har vi formstøpte klemmer fra ½ ″ opp til 10 ″. Til 90 ° bend kan vi tilby formstøpte klammer fra 1 ½ ″ opp til 6″

Colmex-klemmer er til bruk på rette rør eller T-forbindelser. Klemmene er formet som et sylindrisk skall i to halvdeler, som er innvendig belagt. Klemmene finnes i størrelser fra 1/2 “x 60 mm og 20 bar , og opp til 8″x 100 mm opptil 12 bar. Flere alternativer finnes, avhengig av valg av belegg.

Lekkasjetetting på trykksatte systemer 6

Lekkasjettetingstape

Vår fiberglass-tape belagt med resin kan reparere rør av alle dimensjoner på minutter, og aktiveres med vanlig ferskvann eller saltvann. Produktet kan brukes av ufaglært personell.

Tapen gir godt grep på metall, rustfritt stål, PVC, FRP, leire (keramikk), betong og gummi.

Fordeler:

  • Effektiv tetting på 30 minutter, trygg, giftfri, ikke-brennbar og luktfri.
  • Reparert område kan være mer resistent enn orginalrøret.
  • Ingen måling eller blanding i forkant.
  • Kan brukes på ujevne overflater.
  • Høye temeperaturer innvirker ikke på produktet.
  • Lav kostnad.
  • Ingen verktøy nødvendig.
  • Kan påføres på våte flater, eller under vann.

Tekniske spesifikasjoner finner du her: TapeGlass

Lekkasjetetting på trykksatte systemer 7

Tetningsmasse

Med vår sammensatte tetningsmasse kan alle lekkasjer som damp, vann, syrer, hydrokarboner etc. stoppes. Vi tilbyr utstyr og personell for å injisere massen i de monterte klemmene.

Vårt injeksjonssystem kan bestå av:
Håndpumpe til injeksjon av 1 pinne på en gang.
Turbopumpe til injeksjon av 1 eller 4 pinner samtidig.
Turbinpumpe for injeksjon av 10 pinner samtidig.

Forskjellige typer lekkasjer krever ulike  tetningskomponent, -vi har en tetningsmasse for alle.

Lekkasjetetting på trykksatte systemer 8